Boliger

Boliger til leje


Ledige boliger tilbydes emner på vores interesseliste, der håndteres af firmaet Waitly


Hvis du ønsker at blive noteret på vores interesseliste, skal du oprette en profil hos Waitly via dette link (åbner i nyt vindue).

Waitly opkræver et gebyr for opnotering på interesselisten til dækning af administrative omkostninger.


Når du er registreret på vores interesseliste hos Waitly får du en mail, når vi tilbyder en lejlighed til leje. Under din profil hos Waitly kan du herefter finde informationer om lejligheden og hvornår der er fremvisning. Du kan svare nej tak, hvis lejligheden ikke har din interesse eller ja tak hvis du ønsker at deltage i fremvisningen. Bemærk, at du kun kan komme i betragtning til lejligheden ved at deltage i fremvisningen.


Af praktiske årsager er der begrænset antal pladser til hver fremvisning. Tildeling af pladser til fremvisning sker efter "først-til-mølle" princippet. Du kan derfor  opleve at modtage besked om, at du ikke kan deltage i fremvisningen, hvis der er flere tilmeldte til fremvisningen end det maksimale antal pladser.


Du beholder din opskrivning på interesselisten uanset om du svarer ja tak eller nej tak til at deltage i fremvisning.


Under din profil hos Waitly kan angive boligønsker (antal værelser, økonomi m.v.) så du kun får tilsendt lejligheder, der opfylder dine ønsker. Vi anbefaler, at du ikke sætter for mange begrænsninger i dine boligønsker, og at du kontrollerer de ønsker, du indtaster.


Hvis du har spørgsmål til opskrivning på interesselisten, eller hvis du ikke har modtaget nogen bekræftelse fra Waitly på din opskrivning, bedes du kontakte Waitly direkte. Klik her for at sende en mail til Waitly support.