Boliger

Boliger til leje


Ledige boliger tilbydes emner på vores interesselister, der håndteres af firmaet Waitly


Hvis du ønsker at blive noteret på vores interesseliste og ikke bor til leje hos Dansk Financia allerede, skal du bruge dette link (åbner i nyt vindue) til at oprette en profil hos Waitly og skrive dig på interesselisten. Waitly opkræver et gebyr til dækning af administrative omkostninger.


Når du er registreret på vores interesseliste hos Waitly får du en mail, når vi tilbyder en lejlighed til leje. Under din profil hos Waitly kan du herefter finde informationer om lejligheden og hvornår der er fremvisning. Du kan svare nej tak, hvis lejligheden ikke har din interesse eller ja tak hvis du ønsker at deltage i fremvisningen. Bemærk, at du kun kan komme i betragtning til lejligheden ved at deltage personligt i fremvisningen.


Du modtager en kvittering på din tilbagemelding, men bemærk, at der af praktiske årsager er begrænset antal pladser til hver fremvisning. Tildeling af pladser til fremvisning sker efter "først-til-mølle" princippet.


Hvis er flere tilmeldte til fremvisningen end det maksimale antal pladser, vil dem, der ikke har fået tildelt plads til fremvisning, modtage besked om, at de ikke kan deltage i fremvisning alligevel. Det betyder, at du kan risikere at modtage besked om, at du alligevel ikke kan deltage i fremvisning, selvom du i første omgang modtog besked om, at din interesse for lejligheden er registreret.


Du beholder din opskrivning på interesselisten uanset om du svarer ja tak eller nej tak til at deltage i fremvisning.


Under din profil hos Waitly kan angive boligønsker (antal værelser, økonomi m.v.) så du kun får tilsendt lejligheder, der opfylder dine ønsker. Vi anbefaler, at du ikke sætter for mange begrænsninger i dine boligønsker, og at du kontrollerer de ønsker, du indtaster.


Hvis du har spørgsmål til opskrivning på interesselisten, eller hvis du ikke har modtaget nogen bekræftelse fra Waitly på din opskrivning, bedes du kontakte Waitly direkte. Klik her for at sende en mail til Waitly support.