Holger Danskes Vej 89

Holger Danskes Vej 89

2000 Frederiksberg

Kollegium


Ejendommen er indrettet som kollegium med 62 værelser, heraf 58 enkeltværelser og 4 dobbeltværelser. Holger Danskes Vej er beliggende centralt på Frederiksberg i forhold til mange uddannelsesinstitutioner og tæt på Aksel Møllers Have Metro-station, indkøbsmuligheder, caféer o.l..


Ejendommen er opført i 1895 til brug for H.H.Mathiassens Fabrikker, som var grundlagt i 1887. Det var en af datidens største producenter af bolsjer.

I 1939 flyttede Gea Farmaceutisk Fabrik A/S også ind i ejendommen. Firmanavnet GEA ses stadig på smedejernsgelænderet ved indgang 89E. Virksomheden fremstillede bl.a. mavesårsmedicin og midlet Restenil, som populært kaldes "lykkepiller". Begge virksomheder havde fabrikation, kontor og lager i ejendommen frem til 1970'erne, hvor H.H.Mathiassens Fabrikker blev overtaget af Mols Bolsjer.


GEA opreholdt sine aktiviteter i ejendommen frem til 1989. GEA var frem til 1995 ejet af Knud og Dagny Gad Andresens Fond.


I 2004 blev ejendommen ombygget til kollegium, og i perioden 2004 til 2020 blev kollegiet udelukkende anvendt af udenlandske studerende ved CBS. 


I dag kan alle mellem 18 og 30 år der enten er optaget på en uddannelse, der er anerkendt af SU (Statens Uddannelsesstøtte) eller har en elevplads med SU-lignende indtægt dvs. lærlingeløn, søge om et værelse på kollegiet.


Du kan se en liste over alle kollegiets værelser her

Kort

Fakta om ejendommen

Udlejer

CVR nr.

40907351

Administration

CEJ Ejendomsadministration København A/S kontaktinformation

Vicevært / Ejendomsservice

Opført

1895 - ombygget til kollegium 2004

Antal boliger

62 kollegieværelser

Energimærke

C

Varme

Der betales et fast beløb pr. måned udover lejen

Vand

Der betales et fast beløb pr. måned udover lejen

Elektricitet

Der betales et fast beløb pr. måned udover lejen

Elevator

Nej

Beboervaskeri

Ja -  reservation og betaling med AirWallet app

Dørtelefon

Ja - via WelcomeBob app på beboerens egen telefon

Pulterrum

Nej

TV  / radio

Individuelt abonnement

Internet

WiFi på hele ejendommen.
Der betales et fast beløb pr. måned udover lejen.